Cassano

Arbres d'exception - Bijzondere bomen

0484 599 815

La Fête des Plantes et du Jardin d'Aywiers
Oct
4
to Oct 6

La Fête des Plantes et du Jardin d'Aywiers

  • Ancienne abbaye d’Aywiers (map)
  • Google Calendar ICS

C’est la rencontre dynamique de 200 professionnels du monde des jardins et de visiteurs enthousiastes, dans  un cadre enchanteur: l'ancienne abbaye cistercienne d'Aywiers. 
Le jardin de 7 hectares, entouré de vieux murs, contient de superbes arbres centenaires, des arbustes et plantes rares, un étang, des sources ainsi qu’un jardin de plantes aromatiques et médicinales. 
Venez partager notre passion pour cet endroit lors de la Fête des Plantes et du Jardin. Nous vous y accueillerons avec grande joie!

View Event →
Plantendag Najaar
Oct
6
10:00 AM10:00

Plantendag Najaar

Op deze oudste plantenbeurs van België bieden zorgvuldig geselecteerde meesterkwekers en verzamelaars uit binnen- en buitenland een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten. Elk zijn ze specialist binnen hun aangeboden sortiment. De plantendag van Arboretum Kalmthout is een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber!

View Event →
Tuindagen Beervelde
Oct
11
to Oct 13

Tuindagen Beervelde

De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang, half mei en half oktober, is het Park een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Tevens biedt dit evenement aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

View Event →